Radu Mazăre s-a întors acasă

Îmbrăcat într-o cămașă albă asortată cu o pereche de jeans și ochelari de soare, Radu Mazăre și-a făcut apariția zîmbind, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Fostul primar al Constanței a fost eliberat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justitie care au înlocuit măsura arestului, cu cea a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Despre timpul petrecută în Arestul Poliției Capitalei, Radu Mazăre nu are amintiri prea frumoase. Acesta susține că au fost două luni de calvar, în care timpul parcă a stat în loc.

Reîntors la Constanța, Mazăre vrea să se relaxeze pe malul apei și să iși continue activitățile sportive.

Întrebat dacă va mai merge în cluburi sau va mai participa la Parada Carelor Alegorice din Mamaia, Mazăre a declarat că o va lua treptat, pentru a se reobișnui cu oamenii.

Pe 5 iulie, Radu Mazăre împlinește 47 de ani. Anul acesta își va petrece ziua de naștere înconjurat de familie si cîțiva prieteni. Pe toată perioada controlului judiciar, fostul primar va trebui să se prezinte, în fiecare marți, la ora 12.00, la Inspectoratul Judetean de Poliție Constanța.

Redactor: Andreea Barbu