Radu Mazăre este convins că toată lumea ar fi ieși la vot daca … (VIDEO)

Radu Mazare este convins ca daca ar fi dus fetele in costume de baie in toata tara, lumea ar fi iesit la vot. Dupa ce a facut paradă cu fotomodele in ziua referendumului, edilul constantei a lasat politica si a iesit la plaja sa profite de vantul tocmai bun pentru sportul sau preferat – Kyte-ingul. Cu toate acestea, votul fetelor în bikini i-a adus lui Radu Mazăre și o plângere penală.

Prima declaratie dupa referendum a Primarului Constantei ascunde dezamagirea ca ideea USL a pierdut la Referendum. Pe de alta parte, Mazare este convins ca Romaniei nu-i va merge bine si refuza ideea de a candida vreodata la Presedintie.

După referendum au curs plângerile penale. Vizati sunt atât reprezentanti ai puterii cât si din partea opozitiei. Printre acestia se numara europarlamentarul PDL Monica Macovei, seful Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea si primarul Constantei, Radu Mazare.

Organizatia PDL Constanta a formulat o plângere penala și împotriva primarul Radu Mazare, dupa ce acesta a adus mai multe fotomodelela vot. Democrat liberalii îl acuza pe Mazare ca le-ar fi obligat pe respectivele domnisoare sa voteze.

Redactor: Doina Sirbu