Radu Mazăre, acuzat de calomnie (VIDEO)

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost chemat pentru a da explicații în faţa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, pe motiv că l-a numit citez: “chior”, pe președintele Traian Băsescu.

Edilul Constanței a fost chemat pentru audieri la Consiliul Discriminării, într-un dosar de calomnie în care este acuzat că ar fi folosit apelative discriminatoare la adresa președintelui Traian Băsescu. Totul s-ar fi petrecut în timpul unui miting organizat la Constanța, înainte de referendumul din 29 iulie. Întrebat despre ce este vorba, Mazăre a afișat o atitudine calmă, declarând că nu este singurul dosar pe care îl are pe rol, pe această temă.

Radu Mazare a mai spus că in spatele proceselor pe care le are pe rol s-ar afla oameni din serviciile secrete care ar răspunde la comanda politică.

Radu Mazăre a jucat un rol activ în campania pentru demiterea lui Traian Băsescu, USL-ul bazându-se pe influența pe care acesta o are în judeţul Constanţa. În timpul mitingului organizat pe 13 iulie, în Piața Far din Constanța, edilul-șef și-a făcut apariția însoţit de mai mulţi tineri, fete şi băieţi, îmbrăcaţi în costume kaki şi cu berete vişinii pe cap. Mazăre şi-a început discursul scandând, împreună cu tinerii: “A venit vaporul ca să plece Chioru'”, apoi a susţinut că este un politician sincer căruia îi place să se distreze, dar să îşi facă şi treaba.

Redactor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.