RADET a emis facturile pe decembrie

RADET Constanța a emis facturile la încălzire pentru luna decembrie. Chiar și așa unii președinți ai asociațiilor de locatari sunt nemulțumiți de costurile mari pentru încălzire în contextul în care temperaturile au fost destul de ridicate, iar prețul gigacaloriei a scăzut la 250 de lei.

Constănțenii sunt pe cale să primească facturile de care se temeau cel mai tare: cele la încălzire. Radet a emis facturile pe luna decembrie calculate la un preț al gigacaloriei de 250 de lei.

Unii administratori de bloc sunt însă tot nemulțumiți de banii pe care trebuie să îi plătească pentru luna decembrie. Sumele ar fi aproape identice cu cele din decembrie 2014, atunci când prețul gigacaloriei era mult mai mare.

Alții consideră că singura economie care a fost realizată este la apă caldă, al cărui preț este și el subvenționat de către Primăria Constanța.

Prețul gigacaloriei a scăzut la Constanța la 250 de lei după ce, timp de câțiva ani, locuitorii orașului au fost nevoiți să suporte cel mai mare preț din România.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea