Racola minore promiţându-le că vor fi bone, dar de fapt le dădea pe mâna unor proxeneți (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tTokoSFWrD8[/youtube]Este cazul unei învățătoare din comuna constănţeană Mihai Viteazu, care îşi găsea victimele chiar printre elevele de care ar fi trebuit să aibă grijă. Acum, femeia este cercetată alături de alte 12 persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi pornografie infantilă prin sisteme informatice. Oamenii legii au identificat cinci victime ale reţelei, dintre care trei sunt minore.

Grupul și-a început activitatea în luna mai, prin racolarea de minore sau tinere cu probleme financiare din localitățile din jurul Constanței. Victimelor li se promiteau job-uri ca babysiter, cameriste sau recepționere. Însă erau duse în apartamente închiriate din municipiul Constanța, unde erau obligate să se prostitueze. Marți dimineață, oamenii legii au năvălit peste proxeneți.

Proxeneții racolau singuri victimele, sau prin intermediul altor persoane. Una dintre acestea este o tânără de 23 de ani, învățătoare, care și-a trimis la produs chiar una dintre eleve. A vorbit cu părinții acesteia și le-a spus că fata, care și așa nu se înţelegea cu școala, va avea un loc de muncă ușor şi bine plătit.

Minora nu a știut nici ea despre ce este vorba până când nu a ajuns la Costanța.

În sat și la școala unde preda, învățătoarea Aurelia Grosu era văzută cu ochi buni.

Învățătoarea – proxenetă și-a pus pe contul personal de facebook mai multe fotografii cu aliură sexy, alături de una dintre elevele sale. Acuzațiile care i se aduc au declanșat o anchetă și la inspectoratul școlar Constanța

Potrivit oamenilor legii, grupul infracţional organizat era format din 13 membri. Pentru recrutarea bărbaţilor dispuşi să întreţină relaţii sexuale, membrii grupării postau anunţuri în publicaţii on-line, în care se ofereau aşa-zise servicii de masaj. Sumele importante de bani obţinute de tinerele şi minorele exploatate erau însuşite zilnic de către suspecţi, care le asigurau fetelor doar strictul necesar.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.