Queen Victoria la Constanța (VIDEO)

Vasul a pornit din Southampton, a facut escale în Palma de Mallorca, Yalta şi Odessa, iar duminica dimineata a ancorat la Cta. Croaziera va continua spre Istanbul, apoi, Pireu, Porto si inapoi la Southampton.

Queen Victoria este unul dintre cele mai luxoase vase de croaziera din lume. Dimensiunile impresionante dar  si facilitatile de care pasagerii au parte la bord, oferă turiștilor o excursie de neuitat.

Pasagerii şi chiar şi o mare parte a echipajului au coborât de pe vas pentru a face un tur al orasului Constanţa. Ei se vor delecta cu o degustare de vin şi un spectacol folcloric la un restaurant, o degustare de vin la  crama Murfatlar, vor vizita cetatea Histria şi apoi se vor opri în Delta Dunării, unde se vor plimba cu ambarcațiuni de agrement. Totul durează 7-8 ore şi costă 40 de euro de persoană.

Turiştii de pe vasele de croazieră sunt, în general, persoane trecute de 50 de ani. Conform estimarilor facute de agentii navei, cei doua mii de pasageri cheltuie in cele zece ore petrecute in Romania peste o suta de mii de euro.

Redactor: Raluca Damian