Puține locuri de parcare în Mamaia pentru turiști (VIDEO)

Zeci de mii de turişti au ales în acest weekend Mamaia, iar cei mai mulţi dintre ei au ajuns aici cu maşina. Drept dovadă, în parcările din staţiune nu mai era astăzi loc nici săî treci printre vehicule. Găsirea unui spaţiu liber a fost un adevărat test al nervilor pentru şoferi, care s-au învârtit cu autoturismele minute în şir sub soarele arzător.

La orele prânzului, parcările din staţiunea Mamaia erau arhipline. Şi cum turiştii continuau să vină, găsirea unui loc liber a fost o adevărată provocare.

Pentru că spaţiile special amenjate au fost ocupate primele, şoferii au fost nevoiţi să găsească alternative pentru parcarea maşinii.

Alţii, mai puţin norocoşi, nu au mai găsit loc nici măcar pe spaţiile verzi. Aşa că au luat parcările la rând, s-au învârtit minute în şir şi… au plecat mai departe…

Autorităţile estimează că aproape o sută de mii de turişti au ales litoralul în acest weekend. Iar dacă cel puţin jumătate dintre aceştia au venit cu maşina personală, este lesne de înţeles de ce găsirea unui loc de parcare a devenit o adevărată aventură.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru