Puiu Hașotti propune grevă parlamentară

Senatorul constănțean Puiu Hașotti cere public demisia ministrului de interne Gabriel Oprea, în scandalul generat de moartea motociclistului care făcea parte din coloana oficialului. El cere colegilor din PNL să intre în grevă parlamentară până când Oprea va renunța la funcție.

Puiu Hașotti cere colegilor săi din PNL să intre în grevă parlamentară până ce Gabriel Oprea își va da demisia. Hașotti îl consideră vinovat pe ministrul de interne de moartea motocilistului care făcea parte din coloana oficială cu care ar fi plecat de la un restaurant din București.

Acuzațiile merg chiar mai departe. Potrivit spuselor deputatului constănțean, ministrul de interne Gabriel Oprea obișnuia să vină vara la mare cu elicopterul. Mai mult decât atât, demnitarul s-ar fi folosit frecvent de coloana oficială pentru a se deplasa fără probleme prin aglomerația de pe litoral.

Greva ar urma să fie declanșată pe termen nelimitat, până ce Gabriel Oprea va părăsi funcția de ministru de interne. Până atunci însă Hașotti trebuie să se pună de acord cu colegii săi liberali.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea