Pudsy, la Britan’s Got Talent

Când vine vorba de talent, nu oricine poate fi înzestrat cu această calitate. Nu este și cazul lui Pudsy, o cătelușă de șase ani, care a participat alături de stăpâna sa, la Britan’s got Talent. Numărul celor două a ridicat publicul în picioare.

Ashleigh Butler de 16 ani şi câinele său, Pudsy, au încântat publicul cu un număr de dans, executat pe celebra melodie din The Flintstones. Fără emoții, Pudsy, în vârstă de şase ani, i-a vrăjit pe toţi, executând perfect coregrafia învăţată.

Uimiți de talentul patrupedului, unul dintre membrii de la Britan’s got Talent a exclamat “S-a născut o nouă stea”, în timp ce producătorul TV Simon Cowell a comentat: “Magnific, magnific”. Acesta a adăugat, spunând că iubește câinii care știu să danseze, iar Pudsy este unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-a văzut vreodată. Singura sa critică a avut legătură cu îmbrăcămintea câinelui. Și anume că Pudsy ar fi trebuit să poarte o vestimentație istorică. Nu în ultimul rând a întrebat “Crezi că Pudsy s-ar schimba dacă ar câştiga?”. Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, Ashleigh afirmând despre prietena sa necuvântăîtoare că “Se comportă un pic ca o divă. Întotdeauna primeşte ceea ce vrea”.

Redactor: Doina Sirbu