PSD si-a ales candidatii pentru alegerile locale

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a fost felicitat de omologul său de la nivel național. Prezent la Școală de Vară a Femeilor Social Democrate de la malul mării, Liviu Dragnea și-a exprimat încrederea față de actualul conducător al partidului de la Constanța, dar și regretul că Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu nu mai fac parte din echipă. Cu toate acestea, PSD are planuri mari pentru campania electorala de anul viitor.

Este declarația făcută de Liviu Dragnea la finalul discursului său despre planurile partidului social democrat pentru următoarea perioadă. Și pentru că a primit votul de încredere, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe este, la rîndul său.

La Constanța, Partidul Social Democrat participă cu doi candidați la alegerile locale din 2016. Cristinel Dragomir a fost propus pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța și Decebal Făgădău, pentru funcția de primar al orașului de la malul mării.

Atît Cristinel Dragomir, cît și Decebal Făgădău cîntăresc încă decizia de a-și depune candidatura pentru funcțiile de conducere ocupate, anterior, de Nicușor Constantinescu, respectiv Radu Mazăre.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima