PSD Mangalia are o nouă conducere

Zanfir Iorguş, preşedintele interimar al filialei, a declarat că, în ceea ce îl privește, acţiunea constituie un bun prilej de a face un pas înapoi, lasând locul reprezentanților tinerei generaţii:

Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, a declarat că situaţia filialei judeţene nu este tocmai liniştită, dar va fi remediată în scurt timp.

Delegaţii PSD Mangalia au votat, iar în urma scrutinului a fost desemnat ca preşedinte al filialei Neculai Tănasă, membru al formațiunii din anul 2000. Neculai Tănasă este fost jucător în Liga 1 la FC Farul Constanța şi fost președinte la „Callatis“ Mangalia (2005-2012 ) și la „Farul“ Constanţa (2012-2013). În prezent, deține funcția de vicepreședinte al Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi“. Acesta susţine că va fi un lider care se va apleca asupra problemelor fiecărui membru și nu are ambiţia de a candida pentru funcția de primar al mun icipiului Mangalia în 2016:

Preşedintele executiv al filialei, Paul Foleanu, spune că noua conducere a PSD Mangalia este formată din oameni tineri care au capacitatea de a prelua, anul viitor, conducerea administraţiei publice locale:

Din structura Biroului al Organizaţiei Municipale a PSD Mangalia mai fac parte un trezorier – Mariana Petică, un secretar executiv – Vasile Moldovanu, cinci vicepreşedinţi – consilierii locali Laura Cîrlan, Dragoş Bociog, Levent Beghim, Marian Guţă şi Lucian Popescu, alături de opt membri.

Redactor: Mihaela Marin-Dubei