PSD-iștii, mari așteptări de la Dragnea

Social-democrații constănțeni au mari așteptări de la Liviu Dragnea, proaspăt confirmat în funcția de președinte al PSD. Cristinel Dragomir, vicepreședinte CJC și secretarul executiv al PSD Constanța nu a uitat însă nici de activitatea lui Victor Ponta, care în opinia sa a avut ambiții prea mici.

Așteptările social-democraților constănțeni sunt foarte mari de la Liviu Dragnea, noul președinte ales al partidului și asta pentru că el nu deține nicio altă funcție administrativă la nivelul Guvernului sau la nivel local. Astfel timpul ii permite să se ocupe exclusiv de activitatea partidului.

În viziunea lui Dragomir, o problemă ce ar trebui rezolvată este mutarea activităților de partid din birourile administrative înapoi în sediile PSD. Deși așteptările sunt mari, psd-iștii nu au uitat nici de activitatea lui Victor Ponta, actual premier și fost președinte al partidului.

Alte probleme ale partidului urmează să fie dezbătute la Congresul Național al PSD care va avea loc pe data de 18 octombrie la București.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea