PSD Constanța vrea performanță

PSD Constanța se implică tot mai activ în planurile partidului. Președintele organizației Felix Stroe își dorește ca viața internă a organizației județene să se reorganizeze astfel încât să primeze performanța. În acest sens, organizația Constănțeană are un nou vicepreședinte în persoana lui Gheorghe Donțu .

Anul electoral 2016, ce se apropie cu pași repezi i-a determinat pe reprezentanții PSD Constanța să își orienteze atenția și mai mult către sistemele de funcționare ale județului ce depind de influențele partidului Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, își dorește ca partidul să își reorganizeze viața și democrația din cadrul organizației , orientându-se spre performanță. Alegerea consilierilor și a membrilor ce vor ocupa funcții publice vor fi aleși în funcție de merituozitate și implicare .

Primele schimbări în vederea ridicării ștachetei au venit odată cu numirea în funcția de vicepreședinte al organizației în persoana lui Gheorghe Donțu. Acesta a revenit cu plauri importante alături de social democrați , după mai bine de un deceniu.

Șapte sute de foști membri ai Partidului Ecologist s-au înscris la organizația PSD Constanța.

Organizația PSD și-a propus să câștige respectul societății prin realizări marcante și discuții periodice despre nevoile acestora. Totodată, președintele PSD, Felix Stroe are în vedere dezvoltarea Aeroportului Mihail Kogălniceanu si a activității din portul Constanța dar și scăderea TVA-ului la apă până la 9 %.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Cristian Rizea