Proteste de amploare ale cadrelor medicale

„Vouă nu vă pasă de noi, noi vrem doar să muncim decent!” . Acesta a fost strigătul disperat de ajutor al cadrelor medicale care au protestat astăzi în faţa Guvernului. Este cea de-a treia manifestaţie  a Federaţiei „Solidaritatea Sanitară” din ultima lună.

Cu sutele au iesit in strada, astazi, din nou cadrele medicale. Odata au comemorat victimele incediului din Piara Neamt si nu in ultimul rand, au cerut  adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru protecţia şi siguranţa lor. Spun ca au nevoie urgenta de echipamente de protecţie şi pentru infimieri, îngrijitori şi brancardieri.

Se simt abandonaţi tocmai de cei care ar trebui le ofere sprijin si sustinere în aceste vremuri tulburi. Aşa că au avut un mesaj clar pentru guvernanţi.

Cadrele medicale se simt puse la  zid şi compară lupta cu virusul SARS-Cov2  din spitalele româneşti cu fronturile batăliilor de la Mărăşeşti sau Oituz.

Acesta a fost al treilea protest al Federaţiei „Solidaritatea Sanitară” din ultima lună. Sindicaliştii asigura că nu se vor opri până cand guvernanţii nu le vor rezolva revendicările.

Redactor: Adina Baciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.