Protecția Consumatorilor a închis o fabrică din Constanța

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța au descoperit nereguli grave la o fabrică de produse de panificație din Constanța. Aceștia au dispus oprirea livrărilor și returul loturilor deja vândute consumatorului.

Nereguli grave descoperite de comisari CJPC pe piața alimentară din Constanța! O fabrică de produse de panificație a fost închisă luni seară.

Comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, a declarat că au fost descoperite deficiențe majore la depozitare, fluxul tehnologic cu derapaje, materii prime și etichete ce înșeală consumatorul . Acesta a adăugat că ambalarea produselor se efectua fără mănuși, în praf. Controlul la fabrică a venit ca urmare a verificării unui magazin, unde se transporta pâine în navete de o curățenie îndoielnică.  Astfel, comisarii au ajuns în locul unde erau făcute produsele.

Fabrica a fost închisă temporar, până la remedierea deficiențelor, fiind amendată cu  22.000 de lei. Comisarii CJPC au  dispus oprirea livrărilor și returul loturilor deja vândute.

Redactor: Isabela Boantă