Promisiunile de campanie rămân, în unele cazuri, simple promisiuni

Spunem asta după o scurtă vizită pe care o echipă Litoral TV a făcut-o în localitatea constănţeană Tuzla. O comună cu un imens potențial turistic, dar în care investițiile întârzie să apară.

Drumul spre plajă nu este pietruit, iar atunci când plouă, cu greu poți intra în zonă chiar şi cu un autoturism de teren. (aici vreau cadrul cu SUV-ul care merge spre plajă). Indicatoarele lipsesc cu desăvârșire, singurul semn fiind cel din centrul localității.

Iar pe drumul care duce spre mare, suntem întâmpinați cu mormane de gunoaie care tronează nederanjate de luni de zile. Resturi menajere găsim și în spatele instituțiilor publice, dar și pe marginea șoselei, aduse de șuvoaiele de apă. Localnicii nu sunt deloc încântaţi de acest lucru.

Nici tinerii nu au unde să iasă, pentru că parcuri nu există, iar singurele opțiuni rămân cafenelele și barurile. Iar despre locurile de joacă pentru copii, nici nu poate fi vorba.

O altă doamnă spune că ar mai fi multe de făcut, iar semne ale lucrărilor promise nu au apărut.

Singurele realizări din comuna Tuzla sunt rezultatele unei campanii bine făcute. Se pare că unii edili nu consideră că investiţiile ar trebui efectuate pe toată perioada mandatului, şi nu doar în preajma alegerilor.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Ionescu