Promisiunile continuă la Medgidia…

Imaginea multor unități de învățământ din Medgidia lasă de dorit. Asta spun părinții, care consideră că școlile nu oferă condiții foarte bune atunci când vine vorba despre ora de educație fizică. Este și cazul Școlii gimnaziale I.L. Caragiale din Medgidia, unde terenul de sport a fost asfaltat parțial. Restul spațiului a rămas plin de gropi.

În vara anului 2015, Primăria Medgidia a alocat bani pentru instituțiile de învățământ abia la rectificarea bugetară din luna august. S-a dovedit a fi mult prea târziu! După începerea anului școlar, unele unități de învățământ au beneficiat de reparații, dar nu în totalitate.

Primarul Marian Iordache cunoaște situația și spune că terenurile de sport nu vor rămâne la acest stadiu. Asfaltarea va continua…

Lucrări de reparaţii au fost efectuate la mai multe unităţi de învăţământ din oraș. Au fost incluse terenurile de sport a şase şcoli şi trei licee. Concret, vorbim despre 10.714 metri pătrați de teren, pentru care s-a alocat suma de aproximativ 600.000 lei.

Acum, elevii, părinții și cadrele didactice nu pot face altceva decât să aștepte îndeplinirea promisiunilor făcute de autorități.

Redactor: Paul Alexe