Promenada din Năvodari este tot mai aproape de a deveni un vis împlinit

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bfXcpopC1RU[/youtube]Dorința primarului Nicolae Matei de a fi realizată o promenadă, în apropierea plajei, este tot mai aproape de a se materializa. Proiectul inițial prevedea o lungime de aproape șase kilometri, de la Digul de Sud până la limita administrativă cu municipiul Constanța. În ciuda tuturor barierelor survenite, echipa administrativă  a continuat demersurile pentru ca planurile să fie duse la îndeplinire. Ministerul Dezvoltării a aprobat proiectul însă pe o lungime mai redusă, cuprinsă între Digul de Sud și zona Hanul Piraților.

Lucrările vor începe curând, iar banii investiți , aproximativ 5 milioane de euro, vor permite realizarea unor foișoare de observație, ronduri cu fântâni arteziene, stâlpi cu lampadare, bănci , jardiniere, sistem de amplificare și panouri de informare.

Până la sfârșitul anului proiectul ar putea fi gata. Odată finalizat, turiștii și locuitorii orașului Năvodari vor putea face plimbări într-un cadru natural extrem de plăcut, ascultând sunetul mării.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: George Dima

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.