Proiectul Energy Smart a ajuns la final

Elevii participanti la proiectul “Energy Smart” au fost premiati de reprezentantii Inspectoratului Scolar Constanta înainte de vacanță. Proiectul a inclus activități cu grad maxim de noutate pentru elevi si un subiect de actulalitate: dezvoltarea durabilă. Cele mai bune lucrari au fost recompensate cu premii constand in diplome si bani.

Proiectul „Competențe cheie pentru implicare civică în sprijinul dezvoltării durabile –Energy Smart” a ajuns la final. Obiectivul general al proiectului a fost de a sprijini dobândirea de competențe cheie pentru un număr de 15.100 elevi din ciclul liceal, gimnazial și primar, prin promovarea dezvoltării durabile .Proiectul s –a desfasurat in urma partneriatului intre Universitatea Ovidius si Isj Constanta

Chiar daca nu au reusit sa obtina un premiu, elevii au primit diplome de participare si suma de 100 de lei.

Concursul a fost o adevarata provocare pentru elevi si o buna ocazie sa lucreze in echipa cu restul colegilor. Au muncit mult pentru a le arata cadrelor didactice cum arata orasul viitorului in ochii lor.

În cadrul proiectului au fost acordate peste 600 de premii elevilor clasaţi pe locurile întâi, doi şi trei, în valoare de 400 de lei, 300 de lei, respectiv 200 de lei.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes