Proiectul cultural BookLand a ajuns, azi, la Constanța

Tinerii constănțeni sunt așteptați între 23-27 octombrie la Universitatea Ovidius, unde se va organiza o serie de conferințe motivaționale. Elevii și studenții vor avea ocazia să ia parte la discuții libere și să interacționeze în mod direct cu personalități marcante din România. Intrarea este gratuită.

Luni, 23 Oct 2017, reincepe in Constanta seria de toamna-iarna a Conferintelor BookLand Evolution , un proiect cultural amplu, dedicat elevilor și studenților. Evenimentul se desfășoară în  23 de orașe din România. Conferințele BookLand sunt o oportunitate excelentă de dezvoltare personală prin discuții libere cu sute de profesioniști consacrați.Tinerii constănțeni sunt așteptați intre 23 – 27 octombrie, în intervalul orar 14:30 – 16:00, la Universitatea Ovidius,situată pe Bulevardul Mamaia.Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul A103, campus Corp A.Participarea la conferințe este gratuită. Pesonalități din diverse domenii îi vor motiva pe tineri prin exemplul personal,  vorbind despre alegerile și provocările care îi așteaptă.

“Mesajul pe care doresc sa il transmit celor mai tineri decat mine: niciodata nu este tarziu sa te descoperi, sa raspunzi la provocari, sa incerci lucruri noi sau pe cele care iti fac cu adevarat placere si care te ajuta sa te formezi ca individ responsabil.”, transmite Irina Eva Litcanu, una dintre persoanele care vor vorbi în cadrul conferinței, șef al Centrului  Local Cercetasii Marini – Constanta.

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravană nationala, vizitând timp de 3 ani peste 40 orașe.

Redactor: Isabela Boantă