Proiecte pentru locuitorii din Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia a organizat o dezbatere publică cu mai multe teme. În cadrul întâlnirii, găzduită de sala de ședințe a Consiliului Local s-a discutat despre Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu, dar şi despre procedura de acordare a facilităţilor fiscal. Autoritățile locale au prezentat și planul urbanistic zonal privind extinderea imobilelor existente în cadrul fabricii de ulei din oraș.

Sala de Ședințe din cadrul Primăriei Medgidia a găzduit întâlnirea primarului cu angajații instituției și persoanele interesate de punctele trecute pentru a fi dezbătute. În deschidere, edilul orașului a prezentat regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu. De asemenea acesta a punctat importanța necesară pentru relicențierea serviciului.

Persoanele care vor să îngrijească un vârstnic la domiciliu trebuie să îndeplinească următoarele condiții.

În ceea ce privește procedura de acordare a facilităţilor fiscale, Marian Iordache spune măsura vine în întâmpinarea persoanelor cu restanțe la taxe și impozite. De asemenea acesta a spus că noutatea vine și în sprijinul administrației locale

La ultimul punct, extindere imobile existente, schimbare destinație imobil, construire hală depozitare pentru fabrica de ulei din oraș, edilul a prezentat proiectul pentru noua fabrică.

Materialele care fac obiectul proiectelor supuse dezbaterii pot fi consultate pe site-ul primăriei Medgidia. Ele urmează să fie aprobate în cadrul ședinței de consiliu de luna aceasta.

Redactor: Paul Alexe