Proiecte noi pentru microrezervația din Constanța

Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii se va bucura de alte câteva noi proiecte. Conectare gratuită la internet, dar și implementarea unui nou sistem care să permită vizitatorilor să primească pe telefonul mobil informații despre fiecare animal din cadrul Microrezervației.

Prezent la târgul dedicat ONG-urilor, directorul complexului muzeal de științe ale naturii a dezvăluit câteva dintre noile proiecte pe care își dorește să le implementeze în cadrul microrezervației.

Cei care doresc să devină voluntari o pot face și în cadrul complexului muzeal. Cei care iubesc animalele pot veni să le aducă mâncare, pot veni cu propuneri de nume pentru acestea și nu doar atât. Domeniul astrofizicii pare să fie cel mai atractiv pentru că există tineri care vin de la sute de kilometrii distanță să întrețină planetariul din Constanța.

Cinci planete se vor alinia în jurul soarelui la primele ore ale dimineții, iar pasionații vor să-și dea întâlnire pe malul mării pentru a observa fenomenul.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța strânge, anual, zeci, dacă nu chiar sute de mii de vizitatori, așa că investițiile sunt necesare, iar fiecare idee care pentru unii poate părea năstrușnică, de cele mai multe ori se dovedește a aduce un plus complexului.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea