Proiecte de viitor în comuna Mihail Kogălniceanu

Natalitatea în comuna Mihail Kogălniceanu este în creștere ceea ce impune ca localitatea să fie în continuă dezvoltare. Unul dintre dintre proiectele de suflet ale primarului vizează construirea unui afterschool ce va veni în sprijinul copiilor, dar mai ales al părinţilor care au un program prelungit de lucru.

Cea mai bună investiție pentru viitorul unei societăți este  în copii. La asta s-a gândit și primarul din comuna Mihail Kogălniceanu atunci când a demarat  un proiect care va permite preșcolarilor să beneficieze de o instituție de învățământ cu program prelungit. Locuitorii comunei sunt de părere că înființarea unui afterschool, unde, la finalul orelor de curs, copiii să îşi petreacă timpul într-un mod organizat, este necesară.

De cele mai multe ori, bunicii sunt cei în grija cărora părinții își lasă copii. Însă, aceștia nu sunt mereu aproape. Implementarea unui proiect  de acest gen ar putea reprezenta salvarea multor mămici care au un program încărcat la muncă și  nu își permit să angajeze o bonă pentru micuț.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea