Proiect finalizat cu succes la Ovidiu

Un nou proiect a fost finalizat cu succes in localitatea constănțeană Ovidiu. Lucrarile pentru constructia debarcaderului s-au incheiat, cu fonduri de la bugetul de stat, din Fondul European pentru Pescuit și din bugetul local al Primăriei Orașului Ovidiu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vssa6C81xXU[/youtube]

Proiectul debarcaderului din orașul Ovidiu include construirea și amenajarea pe malul lacului Siutghiol, pe o suprafață de 1.616 mp, a două pontoane plutitoare pentru ancorare, a unui punct de servire a mesei pentru pescari și a unor căi de acces pietonale și auto la pontoane.

Obiectivul general al proiectului este creșterea valorii adăugate la produsele pescărești tradiționale și creșterea consumului de pește și a produselor din pește la nivelul zonei Dobrogea Nord.

Implementarea acestui proiect, rezultat al iniţiativei administraţiei locale, ce a vizat măsuri de creare a infrastructurii de debarcare şi descărcare peşte, va contribui la susţinerea dezvoltării pieţei interne pentru peşte şi creşterea investiţiilor private ulterioare.

Valoarea totală a proiectului este de 1.782.065,95 lei, însumând fonduri acordate de la bugetul de stat, fonduri din Fondul European pentru Pescuit şi bugetul local al Primăriei Ovidiu.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Narcis Verdes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.