Proiect de asfaltare în comuna 23 August

În comuna 23 August se derulează un amplu program de asfaltare. În câteva zile, va fi inagurată Piaţa Agro-alimentară de la ieşirea din localitate. De asemenea, comuna va avea o nouă casă de cultură și patru blocuri ANL pentru tinerii căsătoriţi, iar la Moșneni va fi amenajat un parc, două terenuri sportive multifuncţionale şi o bază sportivă care va fi ianugurată la finele lunii iulie.

Primarul comunei din 23 August, Mugurel Mitrana știe că aproximativ 80% dintre locuitorii celor trei localităţi pe care le păstoreşte v or să fie racordați  la rețeaua de gaze naturale. Motarea conductelor este în curs, iar infrastructura zonei a fost afectată. Pentru a ușura circulația cetăţenilor pe străzile comunei, în aceste zile sunt pietruite drumurile afectate, urmând ca asfaltarea să aibă loc după definitivarea lucrărileor la rețeaua de canalizare:

Lucrări de asfaltare se efectuează și pe şoseaua care leagă comuna 23 August de satul Moşneni, un proiect de estimat la 7,2 milioane de lei.

Potrivit primarului, în scurt timp, vor fi inaugurate, pe rând, mai multe obiective .

Comuna 23 August va beneficia atât de o casă de cultură, cât şi de locuinţe pentru tineri, dar şi de un centru al comunei pavat.

Una dintre cele mai necesare investiţii, ce va fi realizată 100% din bani de la bugetul local, este Piaţa Agroalimentară de unde localnicii vor putea cumpăra produse de la producători, la preţuri foarte mici.

Redactor: Mihaela Marin