Programul RAJA în perioada sărbătorilor de iarnă

Echipele de interbenție ale RAJA Constanța vor acționa în perioada sărbătorilor pentru remedierea tuturor avariilor și disfuncționalităților apărute în sistemul de alimentare cu apă. Dacă în perioada sărbătorilor există un program special, din 3 ianuarie, acesta revine la normal.

S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile RAJA la parametrii optimi.

Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru pentru perioada sărbătorilor este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţilor interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare li se face cunoscut faptul că programul casieriilor va fi următorul:

  • Sâmbătă – Marți, 23 – 26 decembrie 2017: închis;
  • Miercuri – Vineri, 27 – 29 decembrie 2017: program normal;
  • Sâmbătă – Marți, 30 decembrie 2017 – 02 ianuarie 2018: închis;

În zilele de sâmbătă, 23 și 30 decembrie 2017, casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, va funcţiona în intervalul orar 09,00-13,00.

Începând de miercuri, 03 ianuarie 2018, casieriile își vor relua programul normal de lucru.