Programul Operațional Sectorial de Mediu implementat de RAJA se apropie de final

Rezultatele sunt impresionante, gradul de absorbție al fondurilor europene realizat de compania de apă atingând valoarea de 100 % la sfârșitul anului. Din 2007 până în prezent, RAJA a dezvoltat proiecte în valoare de aproximativ un miliard și 250 de milioane de lei.

Rezultate excepționale pentru S.C. RAJA S.A. în implementarea Programului Operațional Sectorial de Mediu. Încă din anul 2007, compania de apă s-a implicat în dezvoltarea și implementarea proiectelor de interes public, atingând în prezent un procent de absorbție al fondurilor europene de 100 %.

În toată această perioadă RAJA a dezvoltat proiecte în valoare totală de un miliard și 251 de milioane de lei. În unele dintre proiecte Compania de Apă a fost nevoită să cofinanțeze lucrări, a căror valoare totală a atins 241 de milioane de lei. Cu toate acestea, RAJA nu a solicitat niciun credit bancar.

În cadrul POS-ului de mediu, RAJA a implementat cinci mari proiecte în județele Constanța și Ialomița. În cadrul lor au fost dezvoltate 51 de contracte de lucrări, dintre care în acest moment 33 au fost finalizate, iar restul se află în fază avansată de execuție.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea