Programul de audiențe la Primăria Cernavodă (VIDEO)

Visul unei femei din Cernavodă a devenit realitate după ce s-a prezentat la primărie in cadrul unei audienţe cu edilul oraşului. Mişcat de problema acesteia, Gheorghe Hânsă a reuşit să îi procure un cărucior cu rotile, fără de care femeia nu se putea deplasa.
Zeci de persoane s-au prezentat la Primăria Cernavodă pentru a intra în audienţă. Ştiu că dacă işi vor spune problemele, au şanse ca unele să fie rezolvate. La fel s-a intamplat şi cu o femeie de 46 de ani care a primit din partea primarului Gheorghe Hânsă un cărucior cu rotile, vital pentru a se putea deplasa.
În urmă cu numai 2 săptămâni , doamna Ioana cerea în cadrul audiențelor un cărucior cu rotile, iar visul I s-a îndeplinit. Deși este foarte greu de achiziționat, primarul orasului a reușit să aducă zâmbetul pe chipul bolnavei.
Cei mai mulţi locuitori din Cernavodă care se prezintă la audienţe, reclamă problema locuinţelor, Sunt şi oameni care își doresc un loc de munca, iar alţii cu familii numeroase cer ajutoare de urgență.
Programul de audiențe la Primăria Cernavodă este în fiecare zi de marți și joi de la ora 14, cu primarul Gheorghe Hânsă, respectiv viceprimarul Suliman Ecrem.

Reporter: Roaxana Oprea ; Imagine: Victor Nita