Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor

SC RAJA SA aduce la cunoștința abonaților că programul de lucru al casieriilor se va modificata în perioada sărbătorilor de Paște. Când puteți achita facturile la apă potabilă și canalizare, aflați în continuare.

S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Paște, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile oferite, la parametrii optimi.

Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile la apă potabilă şi canalizare le facem cunoscut faptul că, de vineri până luni, casieriile RAJA vor fi închise. Excepție va face casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, care va funcţiona sâmbătă, în intervalul orar 09,00-13,00. Începând cu data de 10 aprilie, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Isabela Boantă