Programul casieriilor RAJA în 24 ianuarie

Sărbătoarea Unirii Principatelor Române va modifica orarul de funcționare al casieriilor RAJA. Regia Autonomă Județeană de Apă informează consumatorii cu privire la programul pe care societatea îl va avea în data de 24 ianuarie.

RAJA S.A. informează abonaţii că joi – 24 ianuarie 2019, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele RAJA vor acţiona cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile societății la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile la apă potabilă şi canalizare le este adus la cunoștință că toate casieriile RAJA vor fi închise joi – 24 ianuarie 2019. Vineri, 25 ianuarie 2019, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Mihaela Țânțaru