Programul casieriilor RAJA de Sf. Andrei și 1 Decembrie

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile companiei la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare le este adus la cunoștință că toate casieriile RAJA vor fi închise sâmbătă – 30 noiembrie.

Abonații care vor să achite facturile emise o pot face prin orice altă modalitate de plată admisă: online, prin intermediul contului de client RAJA,  transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone și altele.

Începând de luni – 02 decembrie, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Mihaela Țânțaru