Program special de 1 decembrie

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bgY-T4PRHj0[/youtube]Ghişeele Serviciului Public de Impozite și Taxe Locale Constanța sunt închise luni, 30 noiembrie, şi marţi, 1 Decembrie, ambele declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Instituția urmează să îți reia activitate miercuri, 2 decembrie.

S.C. RAJA S.A. anunță că în perioada 29 noiembrie – 01 decembrie 2015, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal, iar apelurile către telefonul dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii să poată beneficia de serviciile societăţii la parametrii optimi. Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru pentru perioada aceasta este cel al casierilor RAJA. Abonaţii care nu au apucat să-şi plătească facturile la apă potabilă şi canalizare, pot face acest lucru începând cu data de 2 decembrie.

Și oficiile poștale din mediul urban şi rural vor fi închise luni și marți. Ca urmare a acestui program, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 27 şi 28 noiembrie să ajungă cu întârziere.

Redactor: Elenis Vlahbei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.