Program RAJA de Sf. Andrei și 1 Decembrie

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, Regia Autonomă Județeană de Apă își păstrează programul normal de funcționare cu excepția ghișeelor unde se achită facturile abonaților. De sărbătorile închinate Sfântului Andrei și Zilei Naționale a României casieriile RAJA vor fi închise.

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile regiei la parametrii optimi.

Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru în perioada sărbătorilor este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţii interesaţi să îşi achite factura la apă potabilă şi canalizare trebuie să știe că în zilele de vineri, 30 noiembrie și sâmbătă, 01 decembrie 2018 casieriile RAJA vor fi închise. De luni, 03 decembrie 2018, casieriile societății își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Mihaela Țânțaru