Program prelungit în acest weekend la City Park Mall

City Park Mall marchează perioada dedicată cumpărăturilor de Black Friday şi îi aşteaptă pe constănţeni cu reduceri importante de până la 50 %. Mai mult decât atât, în acest weekend, pe 27 şi 28 noiembrie City Park Mall îşi prelungeşte programul până la miezul nopţii pentru ca pasionaţii de cumpărături să se poată bucura de cât mai multe reduceri.

Campania începută week-end-ul trecut va continua pe tot parcursul săptămânii până duminică, 29 noiembrie. Constănţenii sunt aşteptaţi în număr mare pentru că au de unde alege, iar reducerile îi vor convinge cu siguranţă.

Magazinele au pregătit reduceri masive, de până la 50 % la o largă gamă de produse, iar asta nu este tot. Vineri, 27 noiembrie şi sâmbătă, 28 noiembrie, City Park Mall va avea program prelungit până la ora 24:00 pentru ca pasionaţii de cumpărături să se poată bucura din plin de reduceri. Febra cumpărăturilor i-a cuprins pe constănţeni, iar acum este momentul ideal pentru cei care vor să achiziţioneze cadourile pentru Crăciun la cele mai bune preţuri. Intră în secţiunea Oferte pe site-ul www.city-park.ro pentru a vedea reducerile special create pentru tine!

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea