Produse de calitate la prețuri mici

Sezonul rece se apropie așa că va trebui să trecem la garderoba de toamnă- iarnă. La Constanța, au ajuns producători din toată țara, care propun culori îndrăznețe pentru doamne și ceva clasic pentru domni.

Doamnele, domnișoarele, dar și domnii care vor să își schimbe garderoba se pot orienta și spre târgurile de profil. Ediția cu numărul 68 a Târgului Național de Îmbrăcăminte- Încălțăminte și-a deschis porțile. Ofertele speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii îi atrag pe constănțeni. Chiar și cei mai pretențioși vor găsi aici tot ce își doresc. De la ținute office, până la rochii de seară, producătorii au o gamă largă de articole vestimentare care să satisfacă și cele mai fine gusturi.

Numărul foarte mare de participanți confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment din ce în ce mai atractiv pentru expozanți si mai ales pentru cumparatorii constănțeni.

Târgul este deschis până duminică, 18 septembrie, la Pavilionul Expozițional Mamaia și în Centrul de Afaceri Eurolitoral, fostul Bingo Europa.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea