Produse contrafăcute, confiscate la Vama Veche

ContrafacuteSâmbătă dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-au prezentat mai mulți bărbați, cu vârste cuprinse între 32 şi 36 de ani pentru efectuarea formalităţilor necesare. O parte dintre aceștia călătoreau într-un autocar ce efectuează curse pe ruta Turcia – România.

În urma controlului asupra autocarului, poliţiştii au descoperit în bagaje 112 flacoane cu parfum, copii ale unor produse de top, dar și 183 pachete de ţigări fără timbru fiscal, despre care bărbații respectivi au declarat că le aparţin şi că le-au cumpărat din Istanbul, însă fără documente justificative.

Totodată, polițiștii au identificat și o femeie care avea asupra sa 300 de articole de îmbrăcăminte, şepci, treningruri și şosete, precum şi articole de încălţăminte.  Acestea purtau însemnele unor branduri cunoscute şi sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de aproape 5000 lei dacă ar fi fost originale. Polițiștii au confiscat mărfurile ilegale iar persoanelor în cauzî li s-au întocmit dosare de cercetare.

Redactor: Daniel Albu