Problemele continuă la spitalul de oase din Eforie Sud

Situaţia în care se găseşte spitalul de oase din Eforie Sud este deplorabilă. În acest moment, deşi temperaturile pe timpul nopţii coboară sub zero grade celsius, pacienţii sunt nevoiţi să scoată calorifele electrice din priză. Acestea sunt aduse de acasă chiar de către pacienţi. Despre aceste aspecte ne-a povestit şi un angajat al spitalului care a dorit să rămână anonim.

În restul spitalului, temperaturile sunt aproape identice cu cele de afară. Asta pentru că unitatea medicală nu dispune de niciun fel de sistem de încălzire.

În imaginile filmate pe geamurile spitalului se vede cum pacienţii sunt îmbrăcaţi foarte gros. Mai mult decât atât, la vederea camerelor de filmat, unii dintre ei au spus tot ce au avut pe suflet.

La scurt timp s-a dat alarma în spital, draperiile au început să fie trase, nimeni nu a mai avut voie să iasă la geam şi să vorbească.

Din câte se pare, această situaţie nu este o noutate. Mai multe rude ale pacienţilor povestesc despre frigul din spital.

Conducerea spitalului nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere. Rămâne de văzut când vor fi rezolvate probleme cu căldura în unitatea spitalicească, în condiţiile în care chiar angajaţii spun că nu au fost făcute mari îmbunătăţiri în ciuda celor declarate de managerul Spitalului Judeţean, Dănuţ Căpăţână.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Andrei Lungu