Proba scrisă a concursului de încadrare directă în Poliția Română

Peste 3.600 de persoane vor susține, mâine, proba scrisă a concursului de încadrare directă, pentru ocuparea celor 770 de posturi de polițiști și personal contractual, din Poliția Română.

La începutul anului, Poliția Română a scos la concurs, pentru ocupare din sursă externă și reîncadrare, 770 de posturi de ofițeri poliție, agenți de poliție și personal contractual.

Sâmbătă  va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă în  Poliția Română.

În ultima probă de concurs, peste trei mii de candidați care au trecut de probele eliminatorii, vor candida pentru cele 587 de posturi de ofițeri și agenți de poliție. De asemenea, pentru cele 183 de posturi de personal contractual, vor susține proba scrisă 564 de persoane.

Candidații trebuie să se prezinte la sediul unității teritoriale de poliție sau al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, în funcție de anunțurile pentru fiecare post, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 10.15.

În cadrul probei scrise, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil şi un pix sau stilou de culoare albastră.Nu vor avea voie cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări şi nici cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare.

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului în cauză, se arată în comunicatul oficial al Poliției Române.

Redactor: Isabela Boantă