Autostradă A2 a fost seara trecută scena unui grav accident de circulație (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EQa7WW–0Q8[/youtube]O manevră pripită, fără măsuri de precauție în plină noapte, aproape că l-a costat viața pe un şofer.

Numărul mare de victime şi de autoturisme implicate în evenimentul rutier i-a băgat în ceață pe anchetatori, cărora le-a luat ceva timp până să înțeleagă dinamica accidentului. Concluzia? Au avut loc două accidente rutiere, pornite de la o manevră periculoasă.

Bucăți din maşinile avariate s-au împrăștiat pe zeci de metri de autostradă, blocând circulația. Accidentul s-a produs în dreptul unei parcări, astfel că traficul rutier a fost redirecționat prin acest spaţiu.

După ce au primit primele îngrijiri la fața locului, victimele au fost transportate la spital. La fața locului a fost chemat și un echipaj de la descarcerare, pentru că una dintre victime nu putea fi scoasă din autoturism.

Șoferii au fost luați prin surprindere de mașinile oprite pe autostradă, acolo unde teoretic nu ar fi avut de ce să meargă cu o viteză mai mică de 130 de kilometri la oră. Iar unii dintre cei care au încercat să dea o mână de ajutor s-au trezit implicaţi în accident.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu apratul Drager, iar acesta a indicat faptul că niciunul nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările în acest caz continuă, urmând a se stabili vina fiecărui șofer în parte și ce sancţiuni vor fi aplicate.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.