Privește și iubește dincolo de aparențe

Copiii centrelor de plasament din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța au reușit să transmită un strop din magia Crăciunului, în cadrul unui eveniment organizat la Centrul Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”. Pe lângă colindele specifice sărbătorilor de iarnă, tinerii au încântat publicul cu dansuri tradiționale.

Spectacolul de Crăciun organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța în parteneriat cu Centrul Multifuncțional și Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, a avut un real success, în acest an. Tinerii din toate centrele de plasament din județul Constanța au oferit publicului un spectacol de excepție.

Copii au încântat publicul atât cu cântece patriotice, dansuri folclorice și tradiționale, cât și cu momente cu temă istorică și poezie.

Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar publicul prezent a cântat împreună cu protagoniștii spectacolului colinde cunoscute precum „Iată vin colindători”, „Scoală gazdă bună” și „Sus la poarta Raiului”. Spectacolul din acesta an, intitulat „Nimic pentru noi, fără noi! Privește și iubește dincolo de aparențe!“, a fost dedicat atât sărbătorilor de iarnă, cât și celebrării Centenarului.

Redactor: Oana Jărloianu