Prințul Harry i-a ”furat” un sărut iubitei sale

Prinţul Harry şi-a sărutat iubita în public! Momentul de tandreţe a fost surprins la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus, dedicate veteranilor răniţi pe front.

Deși sărutul este o acțiune obișnuită, se pare că atunci când Prințul Harry face acest lucru, întreaga lume se entuziasmează. Prezenți la ceremonia de încheiere a Jocurilor Invictus, Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut, din nou, apariția în public. Deși cuplul a vrut să fie cât mai discret, încă de la începutul relației, iată că cei doi nu se mai feresc. În timp ce publicul se bucura de show-urile artiștilor Bruce Springsteen și Bryan Adams, prințul a fost observat părăsindu-și locul pentru a se alătura iubitei, într-o lojă privată. Deși ne-am bucurat enorm când i-am văzut pe cei doi ținându-se de mână, săptămâna trecută, iată că cei doi au făcut mai mult de atât și s-au sărutat! Desigur, nu puteau scăpa nefotografiați.

De asemenea, se pare că prințul Harry este deja considerat membru a familiei iubitei sale, Meghan fiind însoțită la eveniment de mama sa, actrița Doria Radlan.

Redactor: Lavinia Barbu