Prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri (VIDEO)

Protagonistul i-a trimis pe polițiști direct la prietenul său, în garsoniera căruia a fost descoperită o adevărată cultură de cannabis.  Aproape un kilogram de stupefiante în valoare de 30 de mii de lei au fost confiscate, iar cei doi constănțeni de 22 și 28 de ani riscă ani grei pentru trafic de droguri.

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au mers pe fir și au reușit să-i prindă pe cei doi la interval de jumătate de oră. Primul care a trebuit să dea socoteală in fata legii pentru cele 5 grame de cannabis pe care încerca să le vândă a fost tânărul de 22 de ani. Întrebările polițiștilor l-au făcut pe bărbat să-i dezvăluie identitatea celui de la care se aproviziona.

Descinși la domiciliul acestuia din Constanța, oamenii legii au descoperit o adevărată cultură de cannabis.  9 ghivece cu 14 plante de cânepă matură. Cânepa avea condiţii optime de creştere și dezvoltare, asigurate cu minuțiozitate de cultivator, cu dispozitive de irigare, iluminare artificială şi control al temperaturii.

Cei doi sunt cercetați penal pentru trafic de droguri, iar dacă vor fi găsiți vinovați riscă să petreacă de la 3 până la 5 ani în spatele gratiilor.

Redactor: Andreea Barbu