Prins după mai bine de două decenii

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EmyOzrW7U70[/youtube]Marcel Arava are acum 50 de ani și s-a născut la Constanța. Aici a avut loc și crima odioasă despre care oamenii încă mai vorbesc. Vecinii care și-l amintesc pe criminalul cu singe rece sunt șocați de gestul barbatului.

Cei care au cunoscut-o pe victimă spun că totul a pornit de la băutură.

Noaptea de 26-27 decembrie 1989 este data la care în spatele ușilor îngălbenite s-a consumat conflictul dintre cei doi. Băutura, datoriile pe care le aveau de împărțit și amprenta comunismului au dus la o adevărată tragedie. Victima a fost găsită într-o baltă de singe, iar ucigașul a reușit să fugă. Zeci de ani s-a ascuns bărbatul de autorități. În statele Unite ale Americii, apoi în Marea Britanie, unde s-a stabilit. Anul acesta, polițiștii constanteni i-au dat de urmă.

Marcel Arava a fost retinut la Londra ca urmare a colaborarii dintre politistii constanteni si cei din regat. A fost extradat iar acum se afla la penitenciarul Rahova, unde își va petrece următorii 12 ani din viață privat de libertate pentru infracțiunea de omor.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.