Principiile pe care se bazează PNL

La ședință, printre membrii marcanți ai partidului s-au aflat fostul ministru al Taransporturilor, Relu Fenechiu, ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu, secretarul PNL, Eduard Helvig și președintele liberalilor, Crin Antonescu.

Cât despre principiile pe care se axează liberalii acestea sunt privatizare, locuri de muncă, reindustrializare şi relansare fiscală. În ceea ce privește construcția bugetului pe 2014, Ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu a vorbit despre prioritățile din 2014. Și asta în condițiile în care Chițoiu a primit mandatul Biroului Politic al PNL pentru trei măsuri de politică fiscal-bugetară.

În cadrul ședinței a fost dezbătut și subiectul europarlamentarelor, iar membrii partidului au decis că vor merge separat pe liste şi vizează atingerea unui procent de vot de 25%. Pentru posturile vacante la europarlamentare, unul dintre candidaţi este Eduard Helving. Cât despre o remaniere …

Liberalii nu au luat încă o decizie cu privire la Roșia Montană şi nu s-au pronunţat asupra votului pe care îl vor avea în Parlament, acolo unde a ajuns proiectul după aprobarea din Guvern.

Redactor: Doina Sirbu / Silviu Calota