Principalul suspect în cazul triplei crime de noaptea trecută din Constanţa a fost prins

Tot drumul, până la Sediul Inspectoratului Judetean de Poliţie, părincipalul suspect a păstrat tăcerea.

Poliţiştii l-au prins în mai puţin de 12 ore de la moartea celor trei persoane, în urma unei acţiuni de amploare pe toată raza judeţului Constanţa.

Acum anchetatorii au de găsit răspunsuri la multe întrebări ce ţin de modul în care a avut loc crima.

Cadavrele au fost descoperite, într-o casă de pe strada Șoseaua din Vii. Cele două bătrâne şi tânărul aveau pe corp multiple lovituri, semn că moartea a fost extrem de violentă.

Iniţial, oamenii legii au crezut că este vorba despre o dublă crimă urmată de o sinucidere, încă cu cât trecea timpul devenea mai clar că este implicată şi o a patra persoană.

Principalul suspect, tânărul de 21 de ani, abia ce a fost eliberat din penitenciar unde a fost încarcerat pentru o infracțiune de tâlhărie. El și-ar fi ucis cu sânge rece bunica, mătușa și un văr din cauza banilor. Bătrânelor le venise pensia, iar acesta a încercat să profite, mai ales că nu avea un loc de muncă. Situația însă a degenerat.

Vecinii sunt îngroziţi de cele întâmplate, iar unii recunosc că aveau frică de agresor. Spun despre el că se droga și avea probleme de comportament.

Principalul suspect va fi audiat, iar în cursul zilei poliţiştii vor stabili ce măsuri urmează a fi luate. În plus, el va fi evaluat şi din punct de vedere psihologic, pentru a se stabili dacă la momentul crimei a avut discernământ. Dacă se dovedeşte că este vinovat, şi-ar putea petrece tot restul vieţii după gratii.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Ionut Constantin