Primul cantonament al echipei Săgeata Năvodari se apropie de final

Primul cantonament al sezonului se apropie de final și fotbaliștii de la Săgeata Năvodari trag tare pentru a-l convinge pe antrenorul Cătălin Anghel că merită să facă parte din lotul care va pleca pe Valea Prahovei, pe 2 august. Antrenamentele sunt grele, dar necesare, canicula fiind și ea un adversar în plus. Antrenorul Cătălin Anghel este convins că eforturile depuse de elevii lui în această perioadă se vor reflecta în rezultate pozitive în campionat

Acest prim stagiu de pregătire se va încheia cu un joc de verificare, miercuri 30 iunie, pe stadionul Flacăra, de la ora 10,00, cu Farul Constanța. Va urma un al doilea cantonament pe Valea Prahovei, în Bușteni, unde așteptările tehnicianului năvodărean sunt cu totul altele.

În acest sezon obiectivul formației din nordul litoralului este clar stabilit, promovarea. Pentru atingerea lui vor mai fi aduși 2-3 jucători cu experiență, unii care au mai făcut parte din lotul Săgeții și în sezonul trecut, așa cum este cazul lui Emilio Guerra, jucător ce va reveni la Năvodari din 1 august.

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Victor Nita