Primii turiști au ajuns deja la mare

A mai rămas o lună până la debutul sezonului estival dar primii turiști deja au inceput sa sosească in stațiunea Mamaia.  Cu bicicletele sau la pas vioi si constănțenii au iesit să facă o plimbare prin statiune. Cel mai incantati au fost de faptul că acum plaja este un covor de scoici încă sălbăticite, iar apa mării pare de cristal.

Reîntâlnirea cu țărmul mării le-a adus multe emoții turiștilor care au pășit la sfîrșit de săptămînă pe plaja din Mamaia.

Pe principiul “duminica e pentru odihnă, nu pentru muncă” si constănţeni au ieşit din case cu mic cu mare pentru a face o plimbare pe malul mării. Cei mari au admirat minute in sir valurile in timp ce copiii s-au jucat in nisip si au adunat scoici.

Alții au profitat de faptul că stațiunea este inca goală pentru a face jogging pe malul mării sau pentru a se plimba nestingheriti cu bicicletele pe faleza din stațiune.

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la debutul sezonului estival, respectiv până pe data de 1 mai . Zeci de mii de turisti sunt asteptati sa isi petreaca mini-vacanta de Paste in statiunile de pe litoral.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: George Dima