Primii politicieni la vot

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost printre votanţii matinali din Bucureşti. Tot la prima oră a venit să voteze şi familia fostului premier Adrian Năstase. Printre politicienii care și-au exprimat opțiunea electorală s-au aflat ministrul de Interne, Ioan Rus, președintele interimar, Crin Antonescu, secretarul general al PSD Liviu Dragnea, și primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Familia fostului premier Adrian Năstase s-a prezentat la urne la primele ore ale dimineţii. Dana Nastase a venit însoţită de cei doi fii, Andrei şi Mihnea. La ieşirea din secţia de vot s-au întâlnit cu fostul preşedinte Ion Iliescu, venit împreună cu şoţia, Nina.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a venit să voteze de dimineaţă pentru a evita canicula anunţată de meteorologi pentru această zi.

Încă de dimineață s-a prezentat la urne și ministrul de Interne, Ioan Rus.

Și președintele interimar, Crin Antonescu a votat duminică, cu aceleași gânduri, și speră că la finalul zilei, să pună în aplicare voința și decizia poporului roman.

Un alt politician care a venit la urne să voteze a fost primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care a spus că cei mai importanți astăzi, sunt românii, prin votul lor.

Relu Fenechiu a votat și el pentru o Românie normală.

Și ceilalți oameni din politică mai au timp să voteze, pentru că secțiile de închid la ora 23.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu