Primele zile ale toamnei sunt alegerea perfecta pentru un concediu pe litoral (VIDEO)

Totul este mai ieftin pe litoral dupa 1 septembrie. Preturile sunt mai mici, la fel si temperaturile, iar pentru unii turişti acestea sunt motive foarte bune pentru a-şi petrece vacanţa la malul mării.
Chiar si asa, multi agenti economici au decis sa isi inchida afacerile. Nici terasele nu mai sunt pline, asa cum erau cu doar cateva zile in urma.
Un motiv pentru care cei mai multi considera ca acest sezon estival s-a terminat mult prea devreme este si faptul ca, data de 10 septembrie pentru inceperea anului scolar a fost stabilita din timp. Asa ca nu a ajutat cu nimic prelungirea vacantei de vara pe ultima suta de metri.
Daca nu v-ati luat inca o vacanta in  acest an, acum este momentul ideal sa mergeti la mare, mai ales dacă dispuneţi de buget redus. Preţurile la cazare au scăzut considerabil, iar unii patroni de restaurante propun şi ei oferte speciale. Şi tarifele pentru şezlonguri s-au ieftinit, până la 10 lei pe zi, iar o plimbare cu hidrobicicleta costă în această perioadă doar 15 lei/h.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan