Primăvara se numără bobocii… și se aleg figuranții

Nu a mai rămas mult timp până la o nouă ediție a „Carnavalului Mamaia”. La fel ca și în anii trecuți, fetele s-au “echipat” cu fuste scurte și decolteuri generoase pentru a fi sigure că vor sta lângă primarul Radu Mazăre la defilarea carelor alegorice.

Teoretic, aplicanții ar fi trebuit să aibă minim 18 ani, însă la cât de frumoase au fost candidatele, vârsta a trecut pe planul doi. Chiar dacă are doar 16 ani, Valentina a venit alături de tatăl ei sperând că va fi aleasă.

Contracandidatele Valentinei au fost impresionate de spectacolul Carnavalului Mamaia din anii trecuți. Nici ele nu au peste 18 ani, însă, încrezătoare în aspectul fizic și-au încercat șansa.

Și bărbații au răspuns prezent la preselecție. Daniel Albu participă în fiecare an la Carnavalul Mamaia. Din mâna lui au ieșit adevărate opere de artă când vine vorba de make-up.

În total sunt căutate 50 de persoane pentru figurație, 40 de fete și 10 băieți.  Fetele trebuie să aibă o înălțime de minim 1.72 m, iar băieții, minim 1.80 m.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Andrei Seleverdeanu